Vegomässan 2013

( 0 )

1381313_615770825128522_107404101_n

Hej hopp, vad mycket nytt och spännande det är som händer! Snart är det dags för årets Vegomässa, och Vegomässan kommer hålla till den 7:e december i Malmö Konferenscenter. Det kommer samlas bloggare, utställare och flera företag för att bjuda på en fullspäckad dag med roliga aktiviteter. Bland annat kommer det finnas spännande föreläsningar, goda cupcakes och massa god mat. Som de själva skrivit på sin hemsida “Vi utlovar ett riktigt digert program, vårt mål är att du inte ska hinna göra ens en bråkdel av allt roligt som händer under dagen. Först då är vi nöjda!”.

Jag fick igår veta att Vegan Style har blivit nominerad till Vegomässans tävling “årets bästa vegoblogg 2013” tillsammans med 4 andra fina vegobloggar; Vegoriket, Gaashud, Vegoteket och Vegokoll. Man kan rösta på Vegomässans hemsida fram till den 6:e december.

Jag hoppas att så många vegointresserade och nyfikna som möjligt kommer på vegomässan, och hoppas att vi syns där!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *