Kontakt

Jag som skriver denna blogg heter Jasmine och har snart gått ut min hotell- och restaurangutbildning. Är vegan sedan 1 år tillbaka. Tycker om att skriva & skapa helt nya veganska rätter, veganisera ”vanlig” mat och provlaga andras recept.

Mail: kontakt@veganstyle.se

4 reaktion på “Kontakt

  1. veganstyle Inläggsförfattare

   Jättetack för din peppande kommentar – känns jättekul att du tycker om det jag gör! Efter en period med mycket studier och arbete så är jag glad att jag kunnat uppdatera oftare. Så du kan räkna mer fler recept framöver :)

   Svara
 1. Johan

  Hej!
  Blev jätteglad när jag hittade denna sida. Det är grymt bra att du delar med dig av dina inspirerande recept. Det gör ju att gemene man kanske vågar inse att vegetarisk/vegansk mat inte är farlig och dessutom är väldigt god. Tack än en gång.

  Svara
  1. veganstyle Inläggsförfattare

   Tack Johan! Vad roligt att höra, och vad kul att du hittade hit! Det känns som att det är många som vill testa mer vegetariskt/veganskt – jag tror och hoppas att 2014 kommer bli ett härligt vego-år :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *